Product Recycling Fund
The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a responsible manner.

Slovenija - ponudbe

UID Rückvergütung
Za podjetja

Povračilo davka na dodano vrednost
Podjetja iz Slovenije, ki so kot pravne osebe kupci pohištvenega salona IKEA Celovec, lahko dobijo povrnjen davek na dodano vrednost.

Povračilo je možno od pon-pet: 9:00 do 19:30 in sob: 9:00 do 17:00 na oddelku storitev za kupce (za blagajnami levo).

Postopek poteka tako:
 • povračilo je mogoče uveljavljati na dan nakupa, oziroma tudi za že opravljene nakupe
 • potreben je originalni račun ali dobavnica
 • priložiti je treba izpisek iz Poslovnega registra Slovenije (AJPES)
 • predložiti je treba potni list oziroma osebno izkaznico prosilca za povračilo DDV
 • prav tako potrebujemo pooblastilo lastnika podjetja z ustreznim žigom podjetja. Pooblastilo ne sme biti napisano splošno, temveč se mora nanašati na konkretni nakup (npr. pooblastilo za določen dan oziroma določen nakup)
 • nujni so še bančni podatki (IBAN in SWIFT oz. BIC); ter
 • veljavna identifikacijska številka za DDV.
Prosimo za razumevanje, da je nakazilo možno na dan nakupa le ob predložitvi ustreznih dokumentov in ob znesku računa nad 75 EUR neto.
Praznik v Avstriji
V četrtek, 26. oktobra 2017, in v sredo, 1. novembra 2017. IKEA je Celovec / obleka Urner pohištvo salon za praznik zaprto.

Feiertag
IKEA Klagenfurt

Doma je najlepše!
Doma si lahko to, kar si želiš – razposajen ali umirjen, marljiv ali len, vesel ali jezen. V enem trenutku zaspano poležavaš v pižami, v drugem pa veselo plešeš po stanovanju. In kako boš preživel naslednji trenutek?

Für mein Leben gern Zuhause
Besta
Ponudba IKEA FAMILY & IKEA BUSINESS od 6.10. do 22.10.2017
Urejenost v (p)osebnem slogu
Pohištvena serija BESTÅ se je izkazala kot prava rešitev za večino težav v dnevni sobi, saj se prilagaja najrazličnejšim potrebam posameznika, poleg tega pa je odraz posameznikovega osebnega sloga. Tako lahko brez težav ustvariš vedno urejen prostor za zabavo, hkrati pa izpostaviš vse stvari, ki so ti posebej pri srcu.

* Velja za člane IKEA FAMILY & IKEA BUSINESS od 6.10. do 22.10.2017 v pohištvenih salonih IKEA Avstrija ob hkratnem nakupu pohištva iz serije BESTÅ (velja tudi za pripadajoča vrata in ličnice za sistem BESTÅ). Za vsakih 100 € prejmeš vrednostno kartico IKEA v višini 10 €. V času med 23.10.2017 in 30.4.2018 se ob predložitvi akcijske vrednostne kartice IKEA na blagajni naloženi znesek odšteje od končne vrednosti nakupa. Velja v vseh pohištvenih salonih IKEA Avstrija. Vrednostne kartice ni možno uporabiti za storitve (npr. dostava, montaža, itd.), v spletni trgovini IKEA ter za gostinsko ponudbo (bistro, restavracija, kavarna in švedska trgovinica IKEA). Po preteku omenjenega časovnega obdobja, se vsote na vrednostni kartici samodejno izbrišejo. Menjava za gotovino ni možna, prav tako ni možno z akcijsko vrednostno kartico IKEA kupiti običajnih vrednostnih kartic. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak. Posamezne akcije se med seboj izključujejo.

IKEA FOOD
Vedno od 19:30 naprej

Happy Hour
Po napornem dnevu se lahko sprostiš ob kulinaričnih dobrotah v pohištvenem salonu IKEA Klagenfurt/Celovec. Vedno od ponedeljka do petka, od 19:30 naprej, dobiš v restavraciji pohištvenega salona IKEA Klagenfurt/Celovec – 30 % popusta*.

Kaj sploh še čakaš?
*Pijače niso sestavni del ponudbe.

Happy Hour
Hot Dog Party Paket
Te priložnosti ne smeš nikakor zamuditi!

Na voljo ti je Hot Dog Partypaket
Če kaj praznuješ ali če pričakuješ obisk - Hot Dog Partypaket je odlična ideja. Na voljo ti je v trgovini IKEA Schwedenshop Klagenfurt/Celovec:

Hot Dog Partypaket vsebuje:
 • 16 hrenovk, 100 % iz avstrijskega kakovostnega mesa
 • 16 globoko zamrznjenih Hot Dog štručk
 • 3 ROSTAD LÖK 100 g, pražena čebula
 • 2 GURKA INLAGD 330 g, rezine vloženih kumar
 • 1 SENAP MILD 500 g, blaga gorčica
 • 1 KETCHUP 500 g, paradižnikov kečap
Vse skupaj ti je na voljo v priročni škatli.

In kakšna je cena?

Samo 13,99 €

Otvoritev

Različne vrste zelo okusne kave
Pridi v kavni bar Cafébar v restavraciji pohištvenega salona IKEA Klagenfurt/Celovec in uživaj ob prijetnem vzdušju različne vrste kave po zelo nizkih cenah. Na voljo so ti tudi številne okusne sladice.

Vsi topli napitki so na voljo tudi z mlekom brez laktoze.


Dobra kava, dobra vest!

Vse vrste kave, ki jih boste dobili v pohištvenem salonu IKEA, imajo posebno odličje:

UTZ! Good inside! – To je pečat za kavo, ki je bila predelana in tudi prodana po odgovornih in poštenih merilih.

„UTZ“ izvira iz jezika Majev in pomeni „dobro“. Da je bila kava resnično po odgovornih in poštenih merilih predelana in prodana, se lahko tudi preveri. Pod „UTZ“ potrdilom so tudi vsi podatki, celo od predelovalca. Izberi željeno vrsto kave in vnesi rok uporabe.

IKEA Cafébar

Services
IKEA FAMILY
IKEA FAMILY

Kaj je IKEA FAMILY?
Brezplačna kartica, ki odpira dostop v svet ugodnosti:

 • Brezplačno kavo
 • Posebne ponudbe izdelkov
 • Zavarovanje transporta
 • Kupljene izdelke lahko vedno vrneš
Pristopiš lahko neposredno preko spleta ali pa v trgovini na naših IKEA FAMILY Info-točkah. Ne pozabi vstaviti magnetne kartice v
čitalnik na blagajni, kjer lahko izkoristilš vse prednosti in
ugodnosti!

Tvoj nakup lahko v naprej pripraviš
Za tvoje podjetje želiš nekaj kupiti – vendar še nisi član kluba IKEA BUSINESS?

Spodaj najdeš spletno povezavo k datoteki, ki ti pomaga pri pripravi nakupa v pohištvenem salonu IKEA Klagenfurt/Celovec.

Nujno upoštevaj tudi dejstvo, da je potrebno navesti ID za DDV na dan nakupa. Kasnejše povračilo DDV-ja je možno samo preko davčne uprave v Gradcu - Finanzamt Graz.

Veselimo se tvojega obiska!

UID Rückvergütung
Checkliste
Naše servisne storitve za tvojo kuhinjo

Kontrolni seznam za tvojo kuhinjo
Načrtuješ nakup tvoje sanjsko lepe kuhinje v pohištvenem salonu IKEA Klagenfurt/Celovec? Z veseljem ti bomo pomagali, da bo nakup še bolj enostaven in brez komplikacij.

Na naši spletni strani najdeš kontrolni seznam za tvojo novo kuhinjo. Natisni ga ter preveri in vnesi vse potrebne podatke. Tako bo nakup kuhinje trajal le nekaj trenutkov.

Vse poti vodijo v pohištveni salon IKEA

Ni daleč - IKEA Klagenfurt/Celovec
Vseeno, skozi Karavanški predor ali preko Ljubelja, iz Ljubljane potrebuješ do pohištvenega salona IKEA Klagenfurt/Celovec pribl. 1 uro in 20 minut. Vsekakor te vabimo, da nas obiščeš!

Izvoz iz avtoceste Klagenfurt Ost/Celovec vzhod

Kaj sploh še čakaš? Veselimo se tvojega obiska!


weg_slo
Autobus
Z avtobusom ugodno in hitro!
Z avtobusom ugodno in hitro!

Celovec/Klagenfurt – Ljubljana; Ljubljana – Celovec/Klagenfurt!

Od marca naprej vozi avtobus 4 x dnevno na relaciji Celovec/Klagenfurt – Ljubljana (s postajami Kirschentheuer, Kranj, Letališče Ljubljana/Brnik). Več informacij o prodajnih mestih za vozovnice, cenah in voznem redu najdeš tukaj: