Product Recycling Fund
The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a responsible manner.

Slovenija - ponudbe

Prazniki v Avstriji
Prazniki v Avstriji
Prosimo, nikakor na pozabi, da je v četrtek, 5. maja 2016 v Avstriji praznik – Jezusov vnebohod. Iz tega razloga je naš pohištveni salon zaprt.

V petek, 6. maja in v soboto, 7. maja 2016 pa imamo zopet normalno odprto. Poleg tega ti nudimo v soboto, 7. maja na našem oddelku za dnevne sobe možnost brezplačnega fotografiranja. Na naše najmlajše obiskovalce pa ponovno čaka specialistka za ličenje otrok Magic and Fire Sabrina.

Poleg tega je naš pohištveni salon zaradi praznikov zaprt tudi v ponedeljek, 16. maja (Binkoštni ponedeljek) in v četrtek, 26. maja 2016 (praznik Svetega rešenja).
Ponudba samo za člane kluba IKEA FAMILY, od 22.4. do 16.5.2016

Kuhinje, tako pestre, kot življenje.
V kuhinjah ni možno zgolj kuhati. So tudi osrednja točka življeja. In točno v ta namen jih tudi delamo. Na tem področju se resnično spoznamo!

*Ponudba velja samo za člane kluba IKEA FAMILY & IKEA BUSINESS, od 22. 4. do 16. 5. 2016. Velja samo v avstrijskih pohištvenih salonih IKEA. Ponudba velja ob nakupu kuhinje (vključno z električnimi aparati in vgrajeno razsvetljavo). Na znesek nakupa dobiš za vsakih 2.000 € akcijsko kartico IKEA Aktionskarte v vrednosti 200 €. Akcijsko kartico IKEA Aktionskarte lahko unovčiš od 17. 05. do 31. 08. 2016. Pri naslednjem nakupu vam bomo znesek akcijske kartice IKEA Aktionskarte takoj odšteli kot popust. Če akcijske kartice IKEA Aktionskarte ne unovčite v navedenem časovnem obdobju, potem dobropis izgubi svojo vrednost. Te vsote ni možno izplačati v gotovini. Z akcijsko kartico IKEA Aktionskarte ni možno kupiti darilne kartice IKEA Geschenkkarte. Akcijska kartica IKEA Aktionskarte ne velja v bistroju IKEA Bistro, restavraciji IKEA Restaurant, kavarni IKEA Cafebar in trgovini IKEA Schwedenshop. Poleg tega tudi ne velja za servisne storitve in za nakupe v spletni trgovini IKEA Onlineshop. Ob nakupu v spletni trgovini IKEA Onlineshop ne dobiš akcijske kartice IKEA Aktionskarte. Namesto tega ti bomo v akcijskem obdobju (22. 4. – 16. 5. 2016) s kodo KUECHE16 upoštevali takojšnji popust. V spletni trgovini te kode ni možno kombinirati z drugimi akcijskimi kodami. Ta akcijska koda velja samo v spletni trgovini. Tiskovne napake niso izključene. Te akcije ni možno kombinirati z drugimi ugodnostmi.
Küchenaktion
Je na Ljubelju preveč snega?
Je na Ljubelju preveč snega? V pohištveni salon IKEA Celovec se lahko pripelješ tudi skozi Karavanški predor. Cestnino za Karavanški predor ti bomo odbili od zneska računa!

Postopek je popolnoma enostaven:

  1. V pohištveni salon IKEA Celovec se pripelji skozi Karavanški predor.
  2. S seboj prinesi račun o plačilu tunelnine.
  3. Račun oddaj na blagajni, odbili ti ga bomo od zneska nakupa.

Prosimo, upoštevaj sledeče: Vsakdo lahko uveljavi samo en račun. Račun o plačilu tunelnine mora imeti isti datum, kot nakup v pohištvenem salonu IKEA Celovec. Povrnemo ti največ 10 evrov.
Ne velja v restavraciji IKEA.

VÄLBALANS LIMITIRANA KOLEKCIJA

ROČNA IZDELAVA V PRID SOCIALNIH SPREMEMB
Razvojni projekt DoiTung, ki poteka na področju severno tajskega gorovja, nudi tisočem rokodelcem na podeželju možnost zaslužka. Na tem področju so v preteklosti gojili in predelovali opij. VÄLBALANS je že četrta limitirana kolekcija, ki je nastala v sodelovanju podjetja IKEA z razvojnim projektom DoiTung na Tajskem. Značilna za to kolekcijo je tradicionalna rokodelska tehnika, kjer se uporablja regionalne surovine. Tako so nastali različni proizvodi iz tekstila in keramike. Poleg tega pa so v sklopu sodelovanja s podjetjem IKEA prvič nastali tudi ročno narejeni papirnati izdelki.
Limitierte Kollektion
NeueKatalog
Utrinki življenja
Zjutraj se zbudiš v tvoji udobni postelji. Predno se odpraviš na pot, popiješ še skodelico kave. Zaradi naglice potem vse skupaj pustiš na mizi. In ko prideš nazaj, te negdo pričakuje: Tvoj dom. Osrednja točka tvojega življenja. In ravno ti majhni utrinki življenja so nas spremljali ob nastajanju novega kataloga IKEA. Ob branju ti želimo veliko veselja in zanimivih odkritij.

Otvoritev

Različne vrste zelo okusne kave
Pridi v kavni bar Cafébar v restavraciji pohištvenega salona IKEA Klagenfurt/Celovec in uživaj ob prijetnem vzdušju različne vrste kave po zelo nizkih cenah. Na voljo so ti tudi številne okusne sladice.

Vsi topli napitki so na voljo tudi z mlekom brez laktoze.


Dobra kava, dobra vest!

Vse vrste kave, ki jih boste dobili v pohištvenem salonu IKEA, imajo posebno odličje:

UTZ! Good inside! – To je pečat za kavo, ki je bila predelana in tudi prodana po odgovornih in poštenih merilih.

„UTZ“ izvira iz jezika Majev in pomeni „dobro“. Da je bila kava resnično po odgovornih in poštenih merilih predelana in prodana, se lahko tudi preveri. Pod „UTZ“ potrdilom so tudi vsi podatki, celo od predelovalca. Izberi željeno vrsto kave in vnesi rok uporabe.

IKEA Cafébar
IKEA FAMILY
IKEA FAMILY

Kaj je IKEA FAMILY?
Brezplačna kartica, ki odpira dostop v svet ugodnosti:

  • Brezplačno kavo
  • Posebne ponudbe izdelkov
  • Zavarovanje transporta
  • Kupljene izdelke lahko vedno vrneš
Pristopiš lahko neposredno preko spleta ali pa v trgovini na naših IKEA FAMILY Info-točkah. Ne pozabi vstaviti magnetne kartice v
čitalnik na blagajni, kjer lahko izkoristilš vse prednosti in
ugodnosti!

Vse poti vodijo v pohištveni salon IKEA

Ni daleč - IKEA Klagenfurt/Celovec
Vseeno, skozi Karavanški predor ali preko Ljubelja, iz Ljubljane potrebuješ do pohištvenega salona IKEA Klagenfurt/Celovec pribl. 1 uro in 20 minut. Vsekakor te vabimo, da nas obiščeš!

Izvoz iz avtoceste Klagenfurt Ost/Celovec vzhod

Kaj sploh še čakaš? Veselimo se tvojega obiska!


weg_slo
Autobus
NOVO! NOVO! NOVO!

Z avtobusom ugodno in hitro!
Z avtobusom ugodno in hitro!

Celovec/Klagenfurt – Ljubljana; Ljubljana – Celovec/Klagenfurt!

Od marca naprej vozi avtobus 4 x dnevno na relaciji Celovec/Klagenfurt – Ljubljana (s postajami Kirschentheuer, Kranj, Letališče Ljubljana/Brnik). Več informacij o prodajnih mestih za vozovnice, cenah in voznem redu najdeš tukaj: