UNDERVERK Hud penyari bina dalam, keluli tahan karat, 60 cm
Bagaimana untuk mendapatkannya
5 tahun jaminan
Produk Berkaitan
Jaminan 5 tahun. Baca tentang syarat di dalam brosur jaminan.
Butiran produk
Penapis gris mudah anda tanggalkan dan bersihkan dalam mesin cuci pinggan mangkuk.
IKEA of Sweden
Maklumat berguna
Tahap bising pada kelajuan eksoz yang maksimum: 64 dB (A).
Voltan: 220-230V.
Untuk pemasangan ke injap: untuk dilengkapkan dengan tiub fleksible 150 NYTTIG for hud pengekstrak.
Untuk pemasangan edaran semula: perlu dilengkapkan dengan tiub NYTTIG 150 dan penapis arang NYTTIG FIL 500.
Anda akan mendapat maklumat lengkap tentang pemasangan dan penggunaan produk ini di bawah tab Arahan & dokumen pemasangan.
Penutup pengekstrak bina dalam dengan 3 kelajuan berbeza.
Paip fleksibel untuk kipas dan penapis arang dijual secara berasingan.
Bahan dan penjagaan
Penjagaan
Bersihkan permukaan dengan kain lembut yang dilembapkan dengan air dan bahan/sabun cuci yang tidak kuat atau bahan cuci yang direka bentuk khusus untuk perkakas ini.
Jangan sekali-kali menggunakan bahan cuci yang menghakis atau melelas, span pelelas, penyental atau pengikis logam.
Pemasangan dan dokumen
Arahan pemasangan
UNDERVERK Hud penyari bina dalam805.089.62Pengukuran
- Lebar: 59.9 cm
- Dalam: 35.8 cm
- Tinggi: 24.5 cm
- Panjang kord: 110.0 cm
- Berat: 11.00 kg
- Kuasa motor: 250 W
Bungkusan
UNDERVERK
Nombor artikel805.089.62- Lebar: 43 cm
- Tinggi: 34 cm
- Panjang: 64 cm
- Berat: 10.00 kg
- Bungkusan: 1
Aksesori untuk UNDERVERK
Kualiti/ketahanan
Sensitif terhadap hingar atau mempunyai rumah pelan terbuka?
Bagi hud penyari, aras hingar di bawah 60 dB dianggap rendah – kira-kira bersamaan dengan perbualan biasa antara dua orang. Kami mengukur aras hingar hud kami pada kelajuan maksimum, menjadikannya lebih mudah untuk membandingkan model yang berbeza-beza. Sila ambil perhatian bahawa aras hingar berkurangan pada kelajuan yang lebih rendah, dan hud edaran semula biasanya lebih kuat daripada yang berlohong di luar. Hingar juga boleh meningkat jika salurannya panjang atau mempunyai beberapa liku, kerana udara perlu bekerja lebih keras untuk melalui sistem.








