











SKYDRAG Jalur lampu LED almari + sensor, boleh dimalapkan antrasit, 60 cm
Bagaimana untuk mendapatkannya
Pencahayaan mewujudkan suasana di dalam rumah dan memudahkan kehidupan harian. Jalur pencahayaan LED ini direka khas untuk siri ENHET, tetapi sudah tentu sama mudah untuk dipasang di dapur sedia ada.
- Sesuai dengan IKEA Home Smart
- Pemalapan tanpa wayar
Anda boleh menggunakan jalur pencahayaan di bawah kabinet dinding dan rangka dinding terbuka ENHET sebagai pencahayaan kerja – atau gunakan untuk menghasilkan cahaya yang nyaman dan selesa di dalam rangka dinding terbuka.
Dengan jalur lampu LED ini anda mendapat cahaya berfungsi dan suasana yang menyenangkan di dalam dapur ENHET anda – menjadikan memasak lebih menyeronokkan, lebih selamat dan lebih mudah.
Jika anda menyambungkan jalur pencahayaan pada pemacu TRÅDFRI dan pemalap tanpa wayar, anda boleh menghidupkan, mematikan dan memalapkan lampu anda dengan mudah mengikut keperluan.
Dengan menyambungkan produk ini pada hab DIRIGERA, anda mendapat lebih banyak manfaat daripadanya dan juga boleh mengawalnya, bersama dengan produk pintar lain, dalam aplikasi IKEA Home Smart.
IKEA of Sweden

Ulasan pelanggan
Produk berkaitan
Terokai lebih banyak pilihan
Disyorkan untuk anda
Bahan
Apa itu aluminium?
Selepas besi, aluminium adalah logam kedua paling banyak digunakan di dunia dengan pelbagai kegunaan. Ia ringan dan mudah dibentuk, namun kuat dan tahan lama. Dalam koleksi kami, aluminium digunakan untuk peralatan dapur, rod langsir, dan cawan lilin kecil. Kelebihan utama aluminium ialah ia boleh dikitar semula berulang kali tanpa kehilangan kualitinya. Kitar semula menggunakan hanya sebahagian kecil tenaga berbanding menghasilkan aluminium daripada bahan mentah baru.





