REVFINGERÖRT Fabrik pra-potong, Butiran botanikal/putih pelbagai warna, 150x300 cm
Bagaimana untuk mendapatkannya
Menyemak ketersediaan...Gunakan fabrik prapotong berwarna-warni ini sebagai asas untuk ciptaan baharu anda. Corak ini, direka oleh Ivar Lantz dan Elvira Varghans, kelihatan seperti padang bunga dengan corak berliku-liku dalam pelbagai warna.
Jenis bahan
Kapas 100 % (minimum kitar semula 50%)
Penjagaan
Pengecutan maksimum 4%.
Dicuci dengan mesin, maksimum 60°C, proses biasa.
Jangan gunakan bahan peluntur.
Pengeringan pada suhu normal (maksimum 80°C).
Seterika, maksimum 200°C.
Jangan lakukan cucian kering.

Sehelai fabrik seperti halaman kosong - penuh dengan kemungkinan. Terokai imaginasi anda. Tidak ada ciptaan yang terlalu kecil dan tidak ada idea yang terlalu hebat.
Fabrik serba guna ini sangat sesuai untuk langsir, kraf tangan, hiasan untuk rumah atau projek jahitan lain yang sudah lama anda idamkan untuk memulakannya.
Menjahit dengan fabrik prapotong ialah cara terbaik untuk menghasilkan sesuatu yang unik dan peribadi - sama ada hadiah ataupun sesuatu untuk anda atau rumah anda.
Gunakan fabrik untuk menampal seluar jeans kegemaran anda, menghasilkan figura fantasi atau buat apron dengan 15 poket.
Boleh dilengkapkan dengan set jahitan TRIXIG 39 keping yang mengandungi kebanyakan alat yang anda perlukan untuk menjahit, menjahit semula atau membaiki tekstil atau pakaian anda.
Berat: 230 g/m².
Basuh dan keringkan kain terlebih dahulu sebelum memotong/mengemas hujung kain.
Mengandungi kapas kitar semula minimum 50%.
Jenis bahan
Kapas 100 % (minimum kitar semula 50%)
Penjagaan
Pengecutan maksimum 4%.
Dicuci dengan mesin, maksimum 60°C, proses biasa.
Jangan gunakan bahan peluntur.
Pengeringan pada suhu normal (maksimum 80°C).
Seterika, maksimum 200°C.
Jangan lakukan cucian kering.

- 206.081.63
1 × REVFINGERÖRT
Fabrik pra-potong- Lebar: 14 cm
- Tinggi: 7 cm
- Panjang: 28 cm
- Berat: 1.05 kg





