RELATERA Kombinasi meja duduk/diri, putih/kelabu hijau muda, 117x60 cm
Bagaimana untuk mendapatkannya
Ketinggian meja boleh anda laraskan antara 65 dan 108 cm dengan mudah hanya dengan mengengkol pemegang dan peroleh lakuan terbaik untuk duduk dan juga berdiri.
Selesa untuk orang yang kidal dan menggunakan tangan kanan, kerana pemegang engkol boleh dipasang di sebelah kiri atau kanan
Mengubah kedudukan antara duduk dan berdiri membantu anda mengerakkan tubuh anda agar anda berasa dan bekerja dengan lebih selesa.
Rak ini mewujudkan ruang di atas meja dan memudahkan anak anda menyusun segala-galanya, daripada kertas dan pensel hingga buku dan barangan kecil.
Para-para kecil di bahagian bawah papan putih sesuai benar untuk menyimpan pen dan benda kecil lain.



Produk ini terdiri daripada lebih daripada satu komponen. Anda boleh mendapatkan butiran komponen ini di bawah.
















