Bagaimana untuk mendapatkannya
Siri RÅDMANSÖ berilhamkan reka bentuk abad pertengahan yang rapi, sangat berfungsi dan rona kayu walnut yang cerah. Almari berlaci yang tinggi ini mempunyai 5 laci yang besar – dan para-para terbuka di atas untuk peragaan.
Butiran produk
Almari berlaci RÅDMANSÖ yang tinggi dengan 5 laci mempunyai ekspresi kayu dengan rona kayu walnut yang cerah yang menghasilkan bingkai indah untuk menyimpan, menyusun dan mempamerkan barangan anda.
Deria kualiti dipertingkatkan dengan rincian teliti seperti tombol dengan rupa tembaga, bahagian dalam laci berwarna biru tua dan kaki logam hitam yang memberikan penampilan yang tinggi sedikit dan lapang.
Gunakan para-para terbuka untuk barangan yang anda perlukan yang mudah dicapai atau tambahkan cermin di atas dan ubah almari berlaci kepada meja solek.
Laci yang besar mudah dibuka dan ditutup.
Jika anda suka akan gayanya, anda boleh selaraskan dengan almari pakaian, meja sisi katil dan almari berlaci dalam siri yang sama untuk penampilan seragam.
Francis Cayouette
Pengukuran
- Dalam: 48 cm
- Kedalaman laci (di dalam): 38 cm
- Ketinggian bebas di bawah perabot: 13 cm
- Tinggi: 132 cm
- Kapasiti storan: 227 l
- Lebar: 70 cm
- Lebar laci (dalam): 66 cm
- Laci tarik keluar: 22.7 cm