Bagaimana untuk mendapatkannya
Beg untuk anda, yang sentiasa aktif. Sangat sesuai untuk dibawa ke gedung atau bersiar-siar berulang-ulang kali. Selain itu, fabriknya diperbuat daripada poliester kitar semula - satu lagi manfaat terhadap persekitaran kita.
Butiran produk
Pemegang boleh dilaraskan dalam dua kedudukan.
Di dalam beg terdapat beg jaring pasang tanggal yang boleh anda simpan barangan yang boleh anda capai dengan pantas.
Jika anda mahu, anda boleh tanggalkan beg daripada kereta sorong dan membawanya menggunakan pemegang pengunci boleh gulung.
Berdiri stabil kerana adanya sokongan di bawah.
Fabrik diperbuat daripada poliester kitar semula. Menggunakan sisa sebagai sumber membawa kita selangkah lebih dekat kepada masa hadapan yang lebih mampan.
Paulin Machado
Bahan dan penjagaan
Jenis bahan
- Fabrik:
- Poliester 100 % (kitar semula 100%)
- Rangka:
- Keluli
- Pemegang:
- Plastik ABS
- Roda:
- Plastik polipropilena
Penjagaan
Tidak boleh dibasuh.
Jangan gunakan bahan peluntur.
Jangan guna mesin pengering.
Jangan seterika.
Jangan lakukan cucian kering.
Kesat sehingga bersih dengan kain lembap.
Pemasangan dan dokumen
Arahan pemasangan
RADARBULLE Beg membeli belah beroda304.852.27Pengukuran
- Lebar: 33 cm
- Dalam: 24 cm
- Tinggi: 68 cm
- Beban maksimum: 16 kg
- Isi padu: 38 l
Bungkusan
RADARBULLE
Nombor artikel304.852.27- Lebar: 34 cm
- Tinggi: 7 cm
- Panjang: 69 cm
- Berat: 1.59 kg
- Bungkusan: 1
Ulasan pelanggan
Bahan
Apakah poliester kitar semula?
Apabila kami menghasilkan produk daripada poliester kitar semula, botol PET dan sumber poliester lain mendapat nafas baharu dalam produk seperti tekstil, kotak storan, depan dapur dan juga lampu. Apabila menggunakannya, anda boleh menikmati kualiti dan fungsi yang sama seperti produk poliester asli. Dan secara semula jadinya, ia bersih dan selamat dalam segala hal. Dan mungkin yang paling baiknya - anda menyumbang pada kurangnya penggunaan bahan mentah baharu.






