Langkau ke kandungan utama

NATTJASMIN Sarung bantal, kelabu gelap, 50x80 cm

Harga RM 20
  • NATTJASMIN Sarung bantal, kelabu gelap, 50x80 cm
  • NATTJASMIN Sarung bantal, putih, 50x80 cm

Bagaimana untuk mendapatkannya

Ciri-ciri produk
  • Kiraan benang: 122 /cm²

Bagai sebuah mimpi - sarung bantal selembut baldu dengan kilauan indah. Tenunan satin daripada yarn terbaik buatan lyocell dan kapas yang ditanam secara lestari. Bahan semula jadi yang rasa menyamankan pada kulit anda.

Nombor artikel404.427.08

Butiran produk

Linen katil tenunan satin diperbuat daripada kapas/lyocell ini sangat lembut dan selesa untuk tidur, serta mempunyai kilauan yang ketara yang menjadikannya kelihatan cantik di atas katil anda.

Adunan lyocell/kapas menyerap dan menyejat lembapan keluar daripada tubuh anda dan memastikan anda sentiasa kering sepanjang malam.

Pereka

IKEA of Sweden

Nombor artikel404.427.08

Maklumat berguna

Kiraan benang: 122 benang/cm² atau 310 benang/inci².

Kiraan benang menunjukkan jumlah benang bagi setiap sentimeter persegi atau inci persegi fabrik. Semakin tinggi kiraan benang semakin padat tenunan fabrik.

Bahan dan penjagaan

Jenis bahan

60% kapas, 40% lyocell

Penjagaan

Dibasuh mesin, maksimum 60°C, proses normal.

Jangan gunakan bahan peluntur.

Pengeringan pada suhu normal (maksimum 80°C).

Seterika, maksimum 200°C.

Jangan lakukan cucian kering.

Pengukuran

  • Kuantiti sarung bantal: 1 unit
  • Panjang: 50 cm
  • Lebar: 80 cm
  • Kiraan benang: 122 /cm²

Bungkusan

NATTJASMIN

Nombor artikel404.427.08
  • Lebar: 13 cm
  • Tinggi: 2 cm
  • Panjang: 17 cm
  • Berat: 0.13 kg
  • Bungkusan: 1

Ulasan pelanggan

4.8Purata pengadaran
49Ulasan

Produk Berkaitan

Disyorkan untuk anda

Bahan

Apa itu kapas?

Kapas merupakan salah satu serat semula jadi yang paling dihargai dan paling banyak digunakan di dunia. Tekstil kapas lembut, tahan lasak dan boleh dibasuh pada suhu tinggi. Ia juga membolehkan udara menembusi dengan baik dan menyerap kelembapan – menjadikannya selesa dipakai dekat dengan badan. Kami di IKEA hari ini menggunakan semakin banyak kapas kitar semula dan berusaha bagi memastikan semua kapas baharu yang kami gunakan telah ditanam dan dihasilkan menggunakan jumlah racun perosak, baja dan air yang semakin berkurangan.

Dapatkan inspirasi gaya ini

Idea berdasarkan produk yang anda telah lihat baru-baru ini

Lagi daripada

Aksesori untuk NATTJASMIN