Melindungi bantal anda daripada kotoran dan lebih mudah dicuci berbanding seluruh bantal. Hanya buka zip dan masukkannya ke dalam mesin basuh. Ia boleh kerap dicuci kerana adanya campuran kapas dan poliester.
Butiran produk
Pelindung bantal dengan fabrik campuran poliester dan kapas serta isi poliester.
Anda boleh panjangkan hayat bantal anda dengan pelindung bantal yang melindunginya daripada kesan dan kotoran.
Maja Ganszyniec
Maklumat berguna
Kiraan benang 132.
Kiraan benang menunjukkan jumlah benang bagi setiap inci persegi fabrik. Semakin tinggi kiraan benang semakin rapat tenunan fabrik.
Produk ini sesuai digunakan di hotel yang lebih kecil, rumah penginapan dan B&B kerana reka bentuk dan bahannya dioptimumkan untuk penggunaan dan pencucian yang kerap.
Produk ini diuji kemudahbakaran dan mematuhi standard EN ISO 12952-1.
Produk ini diuji kemudahbakaran mengikut standard CAN/CGSB 4.2 No 27.5 dan memenuhi keperluan masa penyebaran nyalaan ≥7.1 saat
Bahan dan penjagaan
Jenis bahan
- Fabrik:
- Poliester 52 % (kitar semula 100%), 48% kapas
- Lapik:
- 100% polipropilena
- Isi:
- Poliester 100% (pengitaran semula min. 90%)
Penjagaan
Dibasuh mesin, maksimum 60°C, proses normal.
Jangan gunakan bahan peluntur.
Pengeringan pada suhu rendah (maksimum 60°C).
Jangan seterika.
Jangan lakukan cucian kering.
Pengukuran
- Panjang: 50 cm
- Lebar: 80 cm
Bungkusan
LUDDROS
Nombor artikel904.616.81- Lebar: 18 cm
- Tinggi: 3 cm
- Panjang: 28 cm
- Berat: 0.17 kg
- Bungkusan: 1
Ulasan pelanggan
Bahan
Apakah poliester kitar semula?
Apabila kami menghasilkan produk daripada poliester kitar semula, botol PET dan sumber poliester lain mendapat nafas baharu dalam produk seperti tekstil, kotak storan, depan dapur dan juga lampu. Apabila menggunakannya, anda boleh menikmati kualiti dan fungsi yang sama seperti produk poliester asli. Dan secara semula jadinya, ia bersih dan selamat dalam segala hal. Dan mungkin yang paling baiknya - anda menyumbang pada kurangnya penggunaan bahan mentah baharu.


