Payung ini kukuh dan cukup besar untuk memberikan anda perlindungan yang baik daripada hujan lebat, walaupun semasa angin bertiup kencang. Mudah digunakan kerana ia akan terbuka secara automatik apabila anda menekan butang.

Anda hanya memerlukan sebelah tangan untuk membuka payung kerana ia akan terbuka secara automatik apabila anda menekan butang.
IKEA of Sweden

Ulasan pelanggan
Produk berkaitan
Terokai lebih banyak pilihan
Disyorkan untuk anda
Bahan
Apakah poliester kitar semula?
Apabila kami menghasilkan produk daripada poliester kitar semula, botol PET dan sumber poliester lain mendapat nafas baharu dalam produk seperti tekstil, kotak storan, depan dapur dan juga lampu. Apabila menggunakannya, anda boleh menikmati kualiti dan fungsi yang sama seperti produk poliester asli. Dan secara semula jadinya, ia bersih dan selamat dalam segala hal. Dan mungkin yang paling baiknya - anda menyumbang pada kurangnya penggunaan bahan mentah baharu.





