Langkau ke kandungan utama

KARMSUND Cermin tegak, hitam, 40x167 cm

Harga RM 199

Bagaimana untuk mendapatkannya

Anda menentukan gaya cermin ini dengan menambah atau menanggalkan mahkota di atasnya. Gantung pakaian untuk esok pada cangkuk dan rel di belakang cermin dan nikmati beberapa minit tidur tambahan pada waktu pagi.

Nombor artikel602.949.81

Butiran produk

Letih pada waktu pagi? Anda boleh menjimatkan masa dengan menggantung pakaian untuk esok di belakang cermin.

Untuk mengelakkan timbunan pakaian dan cucian berlebihan, anda boleh menggantung pakaian yang digunakan di belakang cermin.

Pilih gaya cermin anda dengan menentukan sama ada anda mahu mahkota di atasnya atau tidak.

Anda boleh meletakkan cermin di atas lantai atau menggantungnya di dinding.

Sesuai untuk digunakan di kebanyakan bilik, dan telah diuji serta diluluskan untuk kegunaan di bilik mandi.

Disediakan dengan lapisan keselamatan - mengurangkan kerosakan jika kaca pecah.

Pereka

A Efverlund/C Ke

Nombor artikel602.949.81

Maklumat berguna

Gantung cermin menggunakan pendakap dinding di belakang cermin, mengikut arahan pemasangan. Gunakan skru yang sesuai dengan jenis dinding di rumah anda, dijual secara berasingan.

Bahan dan penjagaan

Jenis bahan

Bahan asas:
Keluli bergalvani, Salutan serbuk epoksi/poliester
Cermin:
Kaca
Bingkai bahagian atas:
Keluli, Bergalvani, Salutan serbuk epoksi/poliester

Penjagaan

Kaca

Lap untuk membersihkan dengan kain yang dibasahkan dengan air atau pencuci tingkap.

Lap sehingga kering dengan kain yang bersih.

Pemasangan dan dokumen

Pengukuran

  • Lebar: 40 cm
  • Tinggi: 167 cm
  • Dalam: 45 cm

Bungkusan

KARMSUND

Nombor artikel602.949.81
  • Lebar: 41 cm
  • Tinggi: 3 cm
  • Panjang: 165 cm
  • Berat: 9.98 kg
  • Bungkusan: 1

Ulasan pelanggan

4.9Purata pengadaran
19Ulasan
4.9Purata pengadaran
19Ulasan

Aksesori untuk KARMSUND

Produk Berkaitan

Disyorkan untuk anda

Bahan

Apakah kaca cermin?

Kaca cermin kebanyakannya terdiri daripada kaca biasa dengan lapisan reflektif daripada sejenis logam. Dahulu, adalah biasa bagi lapisan itu mengandungi plumbum atau merkuri – tetapi dari masa ke masa, kedua-dua logam ini didapati berbahaya kepada manusia dan alam sekitar. Itulah sebabnya, sejak beberapa tahun yang lalu, IKEA telah melarang sepenuhnya penggunaan plumbum atau merkuri dalam cermin kami dan sebaliknya menggunakan perak atau aluminium yang tidak toksik untuk memantulkan imej cermin anda.

Fungsi penyelesaian

Cermin bersisi dua

Anda boleh gantungkan perlengkapan esok dan pakaian yang belum mahu dibasuh di belakang cermin. Tidak ada longgokan pakaian, tidak ada beban pakaian kotor yang tidak perlu - dan anda boleh berbaring-baring di katil selama beberapa minit lagi.

Dapatkan inspirasi gaya ini

Idea berdasarkan produk yang anda telah lihat baru-baru ini

Lagi daripada