Mengagumkan untuk kabel anda. Pasangkan pemegang ini di mana sahaja yang anda suka dengan pita dua sisi, kemudian nikmati tidak ada wayar yang berbelit di sekeliling peranti anda – dan tiada lagi kabel yang tercabut dari lantai!
Butiran produk
Pemegang kabel KALKSTUFF membantu anda memastikan semua kabel anda teratur – contohnya, anda boleh meletakkannya di sisi meja anda, di belakang TV anda atau di mana sahaja anda memerlukannya.
Memegang kabel anda di tempatnya dan mudahkan untuk anda capai dan gunakannya.
Didatangkan dalam satu set 3 pemegang dalam pelbagai saiz yang sesuai untuk kabel yang lebih nipis dan juga tebal.
Maklumat berguna
Pemegang kabel fleksibel ini diperbuat daripada plastik kitar semula dan boleh dilaraskan mengikut saiz kabel.
2 pemegang kabel mempunyai saluran kabel yang lebih kecil yang boleh muat contohnya 2 kabel USB dan 4 kabel USB setiap satu, dan 1 mempunyai saluran kabel yang lebih besar yang boleh muat contohnya 2 kabel HDMI.
Diameter kabel: 3-6 mm dan 5-8 mm.
Pita pelekat boleh meninggalkan kesan apabila produk ditanggalkan.
Apabila pita ditanggalkan, ia boleh merosakkan permukaan lembut seperti kertas dinding dan dinding bercat.
Termasuk 3 pemegang kabel dengan saluran kabel dalam 2 saiz.
Untuk hasil terbaik, pasangkan pada permukaan licin dan bersih.
Bahan dan penjagaan
Jenis bahan
Plastik polipropilena
Penjagaan
Lap sehingga bersih menggunakan kain lembap.
Lap sehingga kering dengan kain yang bersih.
Pemasangan dan dokumen
Arahan pemasangan
KALKSTUFF Set 3 pemegang kabel005.557.35Pengukuran
- Panjang: 7.1 cm
- Lebar: 2.0 cm
- Tinggi: 1.6 cm
Bungkusan
KALKSTUFF
Nombor artikel005.557.35- Lebar: 6 cm
- Tinggi: 3 cm
- Panjang: 8 cm
- Berat: 0.03 kg
- Bungkusan: 1









