ELLJUSSPÅR Ambal, pail rendah, pelbagai warna/berjalur buatan tangan, 170x240 cm
Mesti dilengkapkan dengan
Bagaimana untuk mendapatkannya
Tenunan tangan oleh tukang-tukang mahir, setiap satu daripadanya unik.
Butiran produk
Ambal yang diperbuat daripada wul, jadi ia tidak lekat tanah secara semula jadi dan sangat tahan lama.
Bulu tebal secara semulajadinya menyusut bunyi. Sangat sesuai di ruang yang ada banyak aktiviti.
Rona tanah menambahkan sentuhan keanggunan dan kemewahan pada mana-mana bilik.
Emma Prowse
Maklumat berguna
Anda akan memerlukan 1 pelapik bawah ambal STOPP FILT dengan antigelincir (165x235 cm) untuk ambal ini. Potong jika perlu.
Ambal ini sesuai dengan sofa 2-3 tempat duduk, tetapi juga sesuai dengan saiz sofa yang lain bergantung bagaimana anda membentangnya.
Bahan dan penjagaan
Jenis bahan
- Permukaan pengguna:
- 100% benang bulu biri-biri
- Benang pakan:
- 100% kapas
Penjagaan
Menganginkan dan memvakum akan bantu menghilangkan bau yang ada pada ambal yang baharu.
Tidak boleh dibasuh.
Jangan gunakan bahan peluntur.
Jangan guna mesin pengering.
Jangan seterika.
Jangan lakukan cucian kering.
Vakum, kibas dan terbalikkan ambal secara tetap.
Kotoran yang kering; segera tanggalkan dengan mengikis secara berhati-hati ke arah tengah kotoran.
Kotoran yang basah; jangan gosok. Serap menggunakan kertas tisu, lembapkan menggunakan kain dengan bahan cuci yang yang tidak kuat.
Pencucian permaidani profesional apabila perlu.
Sentiasa gunakan muncung pembersih lantai yang standard, jangan gunakan berus berputar semasa memvakum untuk membersihkan ambal.
Keselamatan dan pematuhan
Pengukuran
- Panjang: 240 cm
- Lebar: 170 cm
- Kawasan: 4.00 m²
- Ketumpatan permukaan: 2800 g/m²
Bungkusan
ELLJUSSPÅR
Nombor artikel205.414.79- Panjang: 174 cm
- Berat: 12.74 kg
- Diameter: 20 cm
- Bungkusan: 1
Aksesori untuk ELLJUSSPÅR
Bahan
Apakah wul?
Wul adalah bahan semula jadi praktis yang selalunya diperolehi daripada bebiri. Wul mentah dibasuh dan kemudian dipintal menjadi yarn. Ambal wul mempunyai banyak kelebihan. Ia lembut, hangat dan selesa untuk berjalan di atasnya dan ia juga sangat tahan lasak. Ia juga tahan kotoran kerana wul mempunyai minyak semula jadi. Ini bermakna kotoran berada di permukaan dan tidak meresap ke dalam ambal. Semua ambal wul gugur, ada yang banyak, ada yang sedikit - kerap vakum bagi mengelakkan lembaran serat daripada bertaburan.






