Lampu meja diperbuat daripada kertas? Malah lebih baik bagaimana bentuk seperti bunga daripada bahan sintetik tahan lama dan lembut yang boleh dikitar semula. Hidupkan lampu untuk menjadikan setiap gentian dalam strukturnya yang indah boleh dillihat.
Butiran produk
Lampu ini mempunyai struktur seperti kertas tetapi diperbuat daripada bahan sintetik yang tahan lama, lembut – dan boleh dikitar semula.
Menyebarkan cahaya lembut dan mewujudkan suasana selesa di bilik.
Raffaella Mangiarotti
Maklumat berguna
Gunakan mentol lampu opal jika anda ada terendak lampu biasa atau lampu dan inginkan tebaran cahaya terpumpun yang sekata.
Gunakan mentol lampu jernih jika anda anda ada terendak lampu atau lampu dengan corak bertebuk atau pepotong atau reka bentuk lain yang lapang dan terbuka dan inginkan kesan corak membayangi dinding dan siling.
Pengendalian sisa yang khusus mungkin diperlukan. Sila hubungi pihak berkuasa tempatan anda untuk maklumat lanjut.
Bahan dan penjagaan
Jenis bahan
- Tiub:
- Plastik polipropliena (pengitaran semula min. 50%), Polietilena 100%
- Terendak:
- Polietilena 100%, Polietilena 100%
Penjagaan
Bersihkan lampu dengan penyapu habuk.
Keselamatan dan pematuhan
Pemasangan dan dokumen
Nasihat dan arahan penjagaan
BÄCKNATE Lampu meja305.835.10Pengukuran
- Diameter dasar: 10 cm
- Maksimum: 4.5 W
- Lebar terendak lampu: 32 cm
- Jumlah ketinggian: 50 cm
- Ketinggian asas: 23 cm
Bungkusan
BÄCKNATE
Nombor artikel305.835.10- Lebar: 41 cm
- Tinggi: 5 cm
- Panjang: 70 cm
- Berat: 0.80 kg
- Bungkusan: 1







