





ANNAKAJSA Langsir penggelap bilik, 1 pasang, kuning air/dengan pita tendas, 145x250 cm
Mesti dilengkapkan dengan
Bagaimana untuk mendapatkannya
- Penggelapan bilik
Langsir penggelap bilik menghalang kebanyakan cahaya daripada masuk dan memberikan privasi pada siang hari juga malam dengan menghalang pandangan dari luar ke dalam bilik..
Butiran produk
Berkesan dalam menghalang angin sejuk pada musim sejuk dan haba pada musim panas.
Langsir dengan pita tendas membolehkan anda menggantung langsir terus pada rod tirai menggunakan poket rod atau penyangkut. Anda juga boleh menggantung langsir pada selusur trek menggunakan peluncur dan cangkuk.
Pita tendas memudahkan anda menghasilkan lisu menggunakan cangkuk langsir RIKTIG.
Anda boleh menggantung langsir pada rod langsir melalui penyangkut tersembunyi atau dengan cecincin dan cangkuk.
Langsir tebal ini menggelapkan bilik dan menyediakan privasi dengan menghalang mereka di luar daripada dapat melihat ke dalam bilik.
IKEA of Sweden
Maklumat berguna
Langsir, termasuk 1 pasang
Langsir dijual secara berpasangan. Saiz yang dinyatakan merujuk pada setiap satu langsir. Untuk jumlah lebar, gandakan lebar bagi satu langsir.
Memandangkan fabrik akan mengecut apabila dibasuh, ia idea yang baik untuk mencuci langsir sebelum dipotong/dikelim.
Anda boleh menggunakan jalur sembat berpelekat yang boleh diseterika untuk memendekkan langsir tanpa dijahit.
Bahan dan penjagaan
Jenis bahan
Poliester 100% (pengitaran semula min. 90%)
Penjagaan
Pengecutan maksimum 4%.
Dibasuh mesin, maksimum 40°C, proses normal.
Jangan gunakan bahan peluntur.
Jangan guna mesin pengering.
Seterika, maksimum 150°C.
Jangan lakukan cucian kering.
Pemasangan dan dokumen
Arahan pemasangan
ANNAKAJSA Langsir penggelap bilik, 1 pasang504.627.91Pengukuran
- Panjang: 250 cm
- Lebar: 145 cm
- Kawasan: 3.63 m²
Bungkusan
ANNAKAJSA
Nombor artikel504.627.91- Lebar: 28 cm
- Tinggi: 10 cm
- Panjang: 38 cm
- Berat: 3.43 kg
- Bungkusan: 1
Ulasan pelanggan
Aksesori untuk ANNAKAJSA
Bahan
Apakah poliester kitar semula?
Apabila kami menghasilkan produk daripada poliester kitar semula, botol PET dan sumber poliester lain mendapat nafas baharu dalam produk seperti tekstil, kotak storan, depan dapur dan juga lampu. Apabila menggunakannya, anda boleh menikmati kualiti dan fungsi yang sama seperti produk poliester asli. Dan secara semula jadinya, ia bersih dan selamat dalam segala hal. Dan mungkin yang paling baiknya - anda menyumbang pada kurangnya penggunaan bahan mentah baharu.



