Langkau ke kandungan utama

Saya sudah bersedia untuk bersekolah… apakah seterusnya?

Sudah hampir waktunya untuk kanak-kanak kembali ke sekolah secara rasmi. Walaupun ia mungkin rasa lega sedikit bagi sesetengah daripada kita, ia juga menimbulkan banyak persoalan – seperti bagaimanakah saya memastikan bahawa mereka melakukan sebaik mungkin?

Sama ada anda merancang untuk mengubah suai bilik tidur atau hanya menyimpan bekalan belajar, kami dapat membantu dengan rangkaian perabot dan aksesori kami yang menyokong kanak-kanak sambil mereka membesar, belajar dan bermain.

Di sini hanyalah beberapa cara yang anda boleh untuk jadikan musim kembali ke sekolah tahun ini lebih baik daripada yang pernah dirasai.

Seorang budak sekolah duduk sambil membaca buku di atas katilnya, belakangnya bersandar pada bantal dan kakinya disokong oleh kusyen MÖJLIGHET.
Seorang budak sekolah duduk sambil membaca buku di atas katilnya, belakangnya bersandar pada bantal dan kakinya disokong oleh kusyen MÖJLIGHET.

Tidak semua orang dapat belajar dengan baik sambil duduk di meja. Menukar meja anda dengan sokongan komputer riba bermakna anda boleh belajar di ruang luar, di atas sofa, malah di atas katil.

Menyediakan pakaian yang akan dipakai esok pada malam sebelumnya boleh amat menyenangkan persediaan untuk bersekolah.

Bermain adalah penting untuk mengembangkan kemahiran motor dan koordinasi – begitu juga untuk melepaskan emosi.

Kami gembira melihat para pelanggan kami menjadi kreatif dengan produk-produk kami. Teruskan! Tetapi perlu diingatkan bahawa dengan meminda atau mengubah suai produk IKEA sehingga ia tidak lagi boleh dijual semula atau digunakan untuk tujuan asalnya, bermakna jaminan komersial IKEA dan hak anda untuk memulangkan produk akan terbatal.