Anar al contingut principal

Visita a una llar: una granja tranquil·la al camp

El ritme de vida al camp és diferent. Descobreix com els materials naturals i les eleccions conscients donen a aquesta granja reformada la sensació de vida tranquil·la.

Sala en colors clars amb un sofà blanc, una cadira de vímet i travesses i terra de fusta.
Sala en colors clars amb un sofà blanc, una cadira de vímet i travesses i terra de fusta.
Sala en colors clars amb un sofà blanc i una taula de centre de fusta rústica.

L'ampliació de la Natalie i en Dug és el seu santuari. És un lloc ampli i molt lluminós, i està rematat amb una combinació de peces antigues i noves. «Aquest espai és el nostre antídot per al món modern», afirma la Natalie. «L'hem convertit en una zona sense dispositius, així que, en comptes d'estar mirant els nostres telèfons, observem el cel. El poble té la reputació de ser un observatori perfecte perquè hi ha molt poca contaminació lumínica. De vegades, fins i tot, es pot veure la Via Làctia».

«
Soc una persona perfeccionista, però tenir coses amb defectes naturals, descantellades o desgastades per l'ús em calma».
»

Natalie, Petersfield

Aquesta cuina d'estil rústic tradicional fa costat als valors moderns. La intenció de la Natalie i en Dug era suavitzar l'aspecte dels armaris tancats afegint emmagatzematge obert. L'inesperat benefici social va ser una cuina fluida i sociable: «El que més m'agrada quan tenim convidats és que jo mai soc l'amfitriona a la meva pròpia casa. La meva família s'involucra, ajuda i aporta el seu granet de sorra», comenta.

Després de viure amb murs i portes “on no n'havien d'haver”, la Natalie i en Dug van decidir obrir les àrees de la sala, la cuina i el menjador. Esperaven que tornar a connectar les habitacions els ajudés a tornar a connectar amb ells també. «Hem convertit en hàbit menjar junts a la taula i després anar-nos-en al sofà», conta la Natalie. Usar un banc per asseure's estalvia espai perquè es pot posar a sota de la taula quan no s'està utilitzant.

«
Fer una casa gira més al voltant d'una evolució que a comprar-ho tot immediatament. Per això, moltes de les coses que tenim són reutilitzades o reciclades. No volem ser uns malbaratadors».
»

Natalie, Petersfield

Triar l'esquema cromàtic correcte per dormir pot ser tan important com triar el matalàs adequat. La Natalie va descobrir que massa blanc al dormitori li impedia dormir bé. «Vaig investigar molt sobre espais relaxants», comenta. «Els tons i els teixits naturals calmen els sentits, en comptes d'atordir-los».

Retrat de la Natalie.

Com vau acabar aquí?
«Tant en Doug com jo vam créixer al camp i volíem tornar a connectar amb la natura. Ho portem a dins».

Com s'adapta casa vostra a la vostra personalitat?
«Passa justament el contrari! Tots dos tenim treballs molt estressants i a en Dug li encanten les carreres de motocròs. La nostra intenció era crear àrees tranquil·les on puguem relaxar-nos».

Per a vosaltres, què és la comoditat?
«És possible que a la gent li espantin els sofàs blancs o pensi que viure amb interiors lluminosos no és vida. Per a nosaltres és justament el contrari».

Plànol de la planta de la casa de la Natalie i en Dug.

Els fonaments de la casa de la Natalie i en Dug es van fer al segle XIX. Es van mudar aquí l'any 2011 i la van reformar donant prioritat a les característiques pròpies d'aquella època, com les travesses de fusta i els terres de fusta recuperada. Ara, el pis de baix és un espai diàfan en què es combinen les àrees de la sala, el menjador i la cuina amb la nova ampliació de la part del darrere. Al pis de dalt hi ha el dormitori principal amb un bany suite, dormitori per a convidats, bany i oficina.

    Fes un cop d'ull a la reforma de la granja de la Natalie i en Dug.

    Ens encanta que els nostres clients utilitzin els nostres productes d'una forma creativa. Atreveix-t'hi tu també! Però has de tenir en compte que les modificacions i els canvis que introdueixis en els productes d'IKEA impedeixen que es puguin tornar a vendre o utilitzar per al seu ús original, de manera que invaliden les garanties comercials d'IKEA i el dret de devolució.

    Autors
    Disseny d'interiors: Carl Braganza
    Fotografia: Dan Duchars
    Segueix la Natalie a Instagram: @laid_back_farmhouse