Product Recycling Fund
The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a responsible manner.

Mi az IKEA FAMILY?

Az IKEA FAMILY azok klubja, akik imádják az otthonukat, szeretik a lakberendezést, szeretik lakásukat olyanná alakítani, ami tükrözi stílusukat, egyéniségüket.

IKEA FAMILY

Kellemes vásárlás, igazi élmény!

Egy IKEA rajongói klub?

Igen! Az IKEA FAMILY a lakásszeretők klubja. Olyan emberek klubja, akik úgy tekintenek a lakásukra, mint saját egyéniségük tükörképére.

Ilyen ez az IKEA rajongói klub. Olyan emberek klubja, akik szeretik, és elismerik az IKEA küldetését és céljait, miszerint olyan funkcionális, jól tervezett termékeket gyártunk és árulunk, amik az emberek többsége számára elérhető áron megvehető. Ha szereted az IKEA-t, szeretni fogod az IKEA FAMILY-t is - mert a tagság előnyeit te is élvezheted. Az IKEA FAMILY egy olyan klub is, ami értékeli, hogy tagja vagy. Csatlakozz tehát te is! Külön FAMILY választék, kedvezmények, egyedülálló ajánlatok - csak klubtagoknak! Ha bármilyen kérdésed lenne, vagy épp csak nem tudsz dönteni, bármikor kikérheted véleményünket. Szívesen segítünk. Az IKEA FAMILY klub nyitva áll mindenki számára. A csatlakozás díjmentes. Használd ki te is a lehetőséget, és már ma lépj be! Megteheted online, vagy ha eljösz valamelyik áruházba, szintén van lehetőséged. Ha megkaptad a kártyádat, mindig hozd magaddal! Minden alkalommal mutasd fel a kasszáknál ha vásárolsz valamit! Így nem maradsz le a klubtagsággal járó előnyökről.

Csatlakozz!

Még nem vagy tag? Csatlakozz most!

Regisztrálj most!

  • Kedvező árak számos IKEA termékre
  • IKEA FAMILY live magazin
  • IKEA FAMILY szemináriumokon való részvétel
  • Jó vásárlást!
  • Csatlakozz te is. Ingyen.
Nézd meg az összes előnyt