IKEA FAMILY producten

In elke IKEA vestiging vind je een IKEA FAMILY afdeling. Op deze plek in de winkel vind je alles wat te maken heeft met IKEA FAMILY, zoals de exclusieve IKEA FAMILY producten met voordelige prijzen voor leden.

Reizen en veiligheid

producten

Voor op reis en voor thuis

Neem IKEA FAMILY mee op reis! De IKEA FAMILY reisproducten zijn niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook stijlvol. Alle producten hebben slimme functies die reizen makkelijker en leuker maken. De veiligheidsproducten van IKEA FAMILY zijn ontworpen om te zorgen dat je huis een veilige omgeving is voor jou en je gezin. Bijvoorbeeld rookmelders, EHBO-sets en een reeks reflecterende producten.

Ontspannen

ontspanningsproducten

Kom helemaal tot rust

Soms moet je gewoon ontspannen. Zo simpel is het. En IKEA FAMILY helpt je daar graag bij. Onze serie ontspanningsproducten bevat alles van douchegel tot slippers, zodat je die zeldzame momenten van pure ontspanning optimaal kan benutten. Dus laat het bad vollopen en laat je verwennen. Jouw welzijn is voor ons even belangrijk als je plannen voor het inrichten van je huis.

Kennis en inspiratie

woonboeken

Boeken over design en het inrichten van huizen

Op de IKEA FAMILY afdeling vind je een aantal boeken met tips en ideeën over woninginrichting. Ook is er een serie kinderboeken voor de kinderen van IKEA FAMILY leden, met pluchen speelgoedbeesten uit ons assortiment in de hoofdrol.

Productaanbiedingen

Speciale ledenprijzen!

IKEA FAMILY leden krijgen kortingen op geselecteerde IKEA producten. Bekijk hier de speciale IKEA FAMILY aanbiedingen.

Bekijk alle productaanbiedingen
  • Hou je van wonen? Word gratis lid van IKEA FAMILY.
  • Alle voordelen bekijken