Product Recycling Fund
The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a responsible manner.

IKEA FAMILY termékek

Mindkét IKEA áruházban megtalálod az IKEA FAMILY választékába tartozó termékeket. A vásárláskor használd az IKEA kártyádat, kérdezd meg, milyen áruházi programok lesznek, amik téged érdekelhetnek.

Utazás

Utazás

Vidd el a legfontosabbakat otthonról. Bárhova is utazol!

Az IKEA FAMILY tagok általában szeretnek utazni. Most akár az IKEA FAMILY termékeket is magukal vihetik. Az IKEA FAMILY utazási választéka mutatós, kényelmes, praktikus és igen hasznos. Minden egyes részelt tökéletesen teljesíti kívánságaidat az út során, így könnyebb lesz a pakolás, cipekedés is. Még párnát is vehetsz, a tökéletes kényelem érdekében.

Biztonság

Biztonság

Védd az otthonod - és azokat, akik ott laknak! Még játék közben is.

Az IKEA FAMILY biztonsággal kapcsolatos választéka a te, a társad, férjed, és gyerekeid biztonságát szolgálja. Kapható füstérzékelő, betörésriasztó, elsősegély csomag, és sok más. Annak érdekében, hogy téged is lássanak, bárhova is mégy, egy sor fényvisszaverő termékünk is van.

Pihenés

Pihenés

Nyugodj eg egy picit, simogasd a lelkedet! Az IKEA FAMILY relaxációs termékei ebben segítenek!

Néha kell a pihenés. Ez bizony így van! És az IKEA FAMILY örömmel segít ebben. A választékban találsz tusfürdőt, papucsot, és még sok mindent ami közte van. El sem tudod képzelni, mi mindent kínálunk, hogy ezek a pihentető percek valóban nagyszerűek legyenek. Nos, engedd kia fürdővizet, tegyél bele habot, és feküdj bele. Te ugyanolyan fontos vagy, mint a bútorok, amik körülvesznek.

Tanácsok & ötletek

Tippek, tanácsok

Merülj el a lakberendézi ötleteink sokaságában, és tudj meg minnél többet!

Minthogy IKEA FAMILY tag vagy, tudjuk, hogy szereted a lakberendezést, érdekel a design és szívesen veszed a praktikus ötleteket. A honlaunkon rengeteg ötletet találsz, nyugodjan, maradj a gép előtt még egy picit!

Termékajánlatok

Az IKEA FAMILY tagok kedvezménnyel vásárolhatnak meg több IKEA terméket.

Nézd meg az áruházi oldalakat is, hátha találsz valami neked tetszőt!

Nézd meg az összes ajánlatot
  • Jó vásárlást!
  • Csatlakozz te is. Ingyen.
Nézd meg az összes előnyt