ACTIVITEITEN IN DE WINKEL

Laat je inspireren en krijg tips en ideeën bij de speciale IKEA FAMILY activiteiten in jouw woonwarenhuis. Regelmatig worden er workshops en woonseminars georganiseerd bij IKEA.
Bekijk welke activiteiten er zijn bij IKEA bij jou in de buurt.
Bekijk welke activiteiten er zijn voor IKEA FAMILY leden bij IKEA bij jou in de buurt.
Amersfoort
7 May

Activiteit ‘Alle kids de keuken in’.

7 mei 2014, 14:00 (Laatste dag om je in te schrijven: 6 mei 2014)
Helpt jouw kind ook graag een handje mee in de keuken? Kom op woensdagmiddag 7 mei samen met je kind naar de Swedish Food Market en maak samen iets lekkers klaar onder begeleiding van een IKEA medewerker. Na afloop mag je de zelf klaargemaakte lekkernij natuurlijk samen opsmikkelen. Schrijf je snel in want er is een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Let op: deze activiteit is onder begeleiding van een ouder/volwassene. Maximaal twee kinderen per volwassene. De activiteit duurt van 14 tot 14.30 uur. Tijdens de activiteit is er ruimte voor 15 deelnemers.
7 May

Activiteit ‘Alle kids de keuken in’.

7 mei 2014, 14:30 (Laatste dag om je in te schrijven: 6 mei 2014)
Helpt jouw kind ook graag een handje mee in de keuken? Kom op woensdagmiddag 7 mei samen met je kind naar de Swedish Food Market en maak samen iets lekkers klaar onder begeleiding van een IKEA medewerker. Na afloop mag je de zelf klaargemaakte lekkernij natuurlijk samen opsmikkelen. Schrijf je snel in want er is een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Let op: deze activiteit is onder begeleiding van een ouder/volwassene. Maximaal twee kinderen per volwassene. De activiteit duurt van 14.45 tot 15.15 uur. Tijdens de activiteit is er ruimte voor 15 deelnemers.
28 May

Activiteit ‘Alle kids de keuken in’.

28 mei 2014, 14:00 (Laatste dag om je in te schrijven: 27 mei 2014)
Helpt jouw kind ook graag een handje mee in de keuken? Kom op woensdagmiddag 28 mei samen met je kind naar de Swedish Food Market en maak samen iets lekkers klaar onder begeleiding van een IKEA medewerker. Na afloop mag je de zelf klaargemaakte lekkernij natuurlijk samen opsmikkelen. Schrijf je snel in want er is een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Let op: deze activiteit is onder begeleiding van een ouder/volwassene. Maximaal twee kinderen per volwassene. De activiteit duurt van 14 tot 14.30 uur. Tijdens de activiteit is er ruimte voor 15 deelnemers.
28 May

Activiteit ‘Alle kids de keuken in’.

28 mei 2014, 14:30 (Laatste dag om je in te schrijven: 27 mei 2014)
Helpt jouw kind ook graag een handje mee in de keuken? Kom op woensdagmiddag 28 mei samen met je kind naar de Swedish Food Market en maak samen iets lekkers klaar onder begeleiding van een IKEA medewerker. Na afloop mag je de zelf klaargemaakte lekkernij natuurlijk samen opsmikkelen. Schrijf je snel in want er is een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Let op: deze activiteit is onder begeleiding van een ouder/volwassene. Maximaal twee kinderen per volwassene. De activiteit duurt van 14.45 tot 15.15 uur. Tijdens de activiteit is er ruimte voor 15 deelnemers.