Product Recycling Fund
The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a responsible manner.

Lokala aktiviteter

Våra heminredningsspecialister delar med sig genom inspirativa heminredningsseminarier.


Läs mer om vad som är på gång på på just ditt IKEA varuhus.
Välj IKEA varuhus.
Jönköping
4 seminarier
24 April

Upptäck & inspireras:
Skapa dina drömmars badrum!

den 24 april 2014, 18:00 (Sista dag för registrering: den 22 april 2014)
Välkommen torsdagen den 24/4 kl.18:00

Vill du förnya ditt badrum? Vi har lösningar i olika stilar och prisklasser som passar både stora och små badrum och plånböcker. Våra badrumsexperter är på plats och ger dig tips och råd om hur du kan skapa det badrum du alltid drömt om – antingen från grunden eller med hjälp av snabba lösningar som nya textilier, bättre belysning eller extra förvaring.

Föranmälan sker via länken här nedan och tänk på att det är begränsat antal platser. Vi har valt att att inrikta oss på små grupper så att just du ska få den hjälp du behöver. Maxantal 20 personer.
Vi bjuder på fika!

P.s Har du någon allergi eller intolerans, meddela oss minst 2 dagar innan på family.jonkoping@ikea.com.
Om du får förhinder vill vi att du avanmäler dig till family.jonkoping@ikea.com. Eventet håller på mellan kl.18:00-19:00


Välkommen på IKEA FAMILY kväll!
29 April

Upptäck & inspireras:
Hitta ditt drömkök

den 29 april 2014, 18:00 (Sista dag för registrering: den 27 april 2014)
Funderar du på att köpa nytt kök? Då är du välkommen till en av våra populära köksträffar där vi bjuder på massor av inspiration och visar kökslösningar för både stora och små utrymmen och plånböcker. Här kan du som är nyfiken på vårt sortiment men inte riktigt bestämt dig för vad du vill ha än ta steget närmare din köksdröm. På plats finns våra köksexperter som ger dig tips och idéer på allt från materialval till vad som kan vara bra att tänka på i ett tidigt stadie i köksköparprocessen.

Föranmälan sker via länken här nedan och tänk på att det är begränsat antal platser. Vi har valt att att inrikta oss på små grupper så att just du ska få den hjälp du behöver. Maxantal 20 personer.

Vi bjuder på fika samt en goodiebag! P.s Har du någon allergi eller intolerans, meddela oss minst 2 dagar innan på family.jonkoping@ikea.com. Om du får förhinder vill vi att du avanmäler dig i anmälningsverktyget eller till family.jonkoping@ikea.com.

Välkommen på IKEA FAMILY kväll!
6 May

Köksplaneringskväll

den 6 maj 2014, 18:00 (Sista dag för registrering: den 4 maj 2014)
Funderar du på att köpa nytt kök? Välkommen till vår inspirerande temakväll där vårt nya fräscha kökssystem METOD är i fokus. Du får lära dig mer om hur du planerar ditt drömkök och med METOD är det du som sätter gränserna för vad som är möjligt. Våra köksexperter ger dig tips och idéer på allt från materialval, vitvaror, källsortering, belysning till hur du gör ditt kök funktionellt att arbeta i.

Föranmälan sker via länken här nedan och tänk på att det är begränsat antal platser. Vi har valt att köra små grupper så att just Du ska få den hjälp du behöver. Maxantal 20 personer.

Vi bjuder på fika! P.s Har du någon allergi eller intolerans, meddela oss minst 2 dagar innan på family.jonkoping@ikea.com. Om du får förhinder vill vi att du avanmäler dig till family.jonkoping@ikea.com. Eventet håller på mellan kl.18:00-19:00


Välkommen!
15 May

Nu har vårens nyheter anlänt, välkommen på visning

den 15 maj 2014, 18:00 (Sista dag för registrering: den 13 maj 2014)
Välkommen torsdagen den 15/5 kl. 18

Den 1 maj kommer IKEA PS 2014 till varuhusen. Under eventkvällen kommer vi att visa upp kollektionen som består av möbler och inredning som effektivt tar tillvara på små utrymmen och som är enkla att placera och flytta med sig. Vi kommer dessutom visa vårens alla spännande nyheter.

Föranmälan sker via länken här nedan och tänk på att det är begränsat antal platser. Maxantal 60 personer.

Vi bjuder på en härlig fika samt en goodiebag! P.s Har du någon allergi eller intolerans, meddela oss minst 2 dagar innan på family.jonkoping@ikea.com. Om du får förhinder vill vi att du avanmäler dig i anmälningsverktyget eller till family.jonkoping@ikea.com.

Välkommen på IKEA FAMILY kväll!