Product Recycling Fund
The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a responsible manner.

Lokala aktiviteter

Våra heminredningsspecialister delar med sig genom inspirativa heminredningsseminarier.


Läs mer om vad som är på gång på på just ditt IKEA varuhus.
Välj IKEA varuhus.
Linköping
6 seminarier
29 April

Köksplaneringskväll

den 29 april 2014, 18:00 (Sista dag för registrering: den 28 april 2014)
Funderar du på att köpa nytt kök? Välkommen till vår inspirerande temakväll tisdagen den 29/4 kl. 18.00, där vårt nya fräscha kökssystem METOD är i fokus. Du får lära dig mer om hur du planerar ditt drömkök och med METOD är det du som sätter gränserna för vad som är möjligt. Våra köksexperter ger dig tips och idéer på allt från materialval, vitvaror, källsortering, belysning till hur du gör ditt kök funktionellt att arbeta i.
5 May

Köksplaneringskväll

den 5 maj 2014, 18:00 (Sista dag för registrering: den 2 maj 2014)
Funderar du på att köpa nytt kök? Välkommen till vår inspirerande temakväll måndagen den 5/5 kl. 18.00, där vårt nya fräscha kökssystem METOD är i fokus. Du får lära dig mer om hur du planerar ditt drömkök och med METOD är det du som sätter gränserna för vad som är möjligt. Våra köksexperter ger dig tips och idéer på allt från materialval, vitvaror, källsortering, belysning till hur du gör ditt kök funktionellt att arbeta i.
13 May

Köksplaneringskväll

den 13 maj 2014, 18:00 (Sista dag för registrering: den 12 maj 2014)
Funderar du på att köpa nytt kök? Välkommen till vår inspirerande temakväll tisdagen den 13/5 kl. 18.00, där vårt nya fräscha kökssystem METOD är i fokus. Du får lära dig mer om hur du planerar ditt drömkök och med METOD är det du som sätter gränserna för vad som är möjligt. Våra köksexperter ger dig tips och idéer på allt från materialval, vitvaror, källsortering, belysning till hur du gör ditt kök funktionellt att arbeta i.
19 May

Köksplaneringskväll

den 19 maj 2014, 18:00 (Sista dag för registrering: den 16 maj 2014)
Funderar du på att köpa nytt kök? Välkommen till vår inspirerande temakväll måndagen den 19/5 kl. 18.00, där vårt nya fräscha kökssystem METOD är i fokus. Du får lära dig mer om hur du planerar ditt drömkök och med METOD är det du som sätter gränserna för vad som är möjligt. Våra köksexperter ger dig tips och idéer på allt från materialval, vitvaror, källsortering, belysning till hur du gör ditt kök funktionellt att arbeta i.
22 May

En dukning att minnas

den 22 maj 2014, 17:00 (Sista dag för registrering: den 21 maj 2014)
När du lägger så mycket tid på att se till att maten blir god, känns det inte rimligt att den också ska få den presentation den förtjänar? Ikväll får du träffa våra duktiga inredare som ger tips och idéer på hur du kan duka med stil. Fika ingår. Begränsat antal platser. Vi ses i éntren på nedre plan.