ACTIVITEITEN IN DE WINKEL

Laat je inspireren en krijg tips en ideeën bij de speciale IKEA FAMILY activiteiten in jouw woonwarenhuis. Regelmatig worden er workshops en woonseminars georganiseerd bij IKEA.
Bekijk welke activiteiten er zijn bij IKEA bij jou in de buurt.
Bekijk welke activiteiten er zijn voor IKEA FAMILY leden bij IKEA bij jou in de buurt.
Hengelo
22 April

Woonseminar ‘Opbergen in de slaapkamer’

22 april 2014, 18:30 (Laatste dag om je in te schrijven: 18 april 2014)
Op dinsdag 22 april organiseert IKEA Hengelo een speciaal woonseminar over Opbergen in de slaapkamer. Je slaapkamer is de plek voor rust en ontspanning en om energie voor de volgende dag op te doen. Dit lukt alleen als de ruimte opgeruimd is, maar meestal is het een hele opgave om efficiënt met ruimte om te gaan. Goede praktische opbergmogelijkheden ontbreken vaak. Daarom organiseren wij speciaal voor IKEA Family leden een seminar ‘Opbergen in de slaapkamer’. We laten je kennismaken met de vele opbergmogelijkheden voor de slaapkamer die IKEA rijk is, zodat je genoeg ruimte hebt om je spullen te bewaren (en makkelijk terug te vinden). Waaronder PAX kasten. Deze avond kom je van 18.30 – 21.00 uur te weten hoe jij het beste om kunt gaan met de ruimte die je thuis ter beschikking hebt. Schrijf je snel in!
Helaas, je kan je niet meer opgeven
6 May

Woonseminar ‘Lekker slapen’

6 mei 2014, 18:30 (Laatste dag om je in te schrijven: 2 mei 2014)
Op dinsdag 6 mei organiseert IKEA Hengelo het speciale woonseminar ‘Lekker slapen’ met alle ins en outs over matrassen. Ongeveer een derde van je leven breng je door op je matras. En jij wilt toch ook uitgerust opstaan? Een comfortabele matras is essentieel voor een goede nachtrust, maar hoe vind je die? En waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe matras? Schrijf je nu in voor het woonseminar Lekker slapen van 18.30 - 21.00 uur en kom erachter. Een van onze specialisten vertelt je wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een matras. En denk je erover om bij IKEA je matras te kopen? Dan kan je meteen zien wat we allemaal in ons assortiment hebben. Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plaatsten is beperkt.