Löydä unelmiesi keittiö!


Tule meille ja löydä unelmiesi keittiö. Uuden Metod sarjan ansiosta vain mielikuvituksesi on rajana uuden keittiösi suunnittelussa.
Löydä unelmiesi keittiö!

Metod - Tuhansia mahdollisuuksia

Uuden METOD sarjamme ansiosta voit luoda juuri sellaisen keittiön mikä sopii sinulle ja elämän tilanteesi.

Koska METOD on moduuli sarja, voit yhdistellä runkoja juuri haluamallasi tavalla. Tämän lisäksi voit valita ovet sekä etusarjat kahdestakymmenestä eri tyyllistä. Vetimiä löydät lähes kolmekymmentä erinlaista. Sekä rungot ovat saatavilla sekä valkoisena että mustanruskeana. Tämän ansiosta on vain mielikuvituksesi rajana kun suunnittelet unelmiesi keittiötä.


Tervetuloa IKEA HaparandaTornion keittiöosastolle!

Säilytä ja järjestä

Toimiva keittiö ratkaisee arjen pikkuongelmia, kuten sen, miten saat paljon tavaraa mahtumaan pieneen tilaan – ja miten löydät kaiken helposti. Hyviä ideoita keittiön säilytysratkaisuihin saat keittiökuvastosta.

Valaistus

Hyvä valaistus on olennainen osa keittiötä. Siksi olemme suunnitelleet integroitavia valaisimia, jotka sopivat täydellisesti METOD-keittiöihin. Valaise kaapit ja laatikot led-lampuilla, jotka kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa kuin hehkulamput.

Kodinkoneet

Yhdessä Electroluxin ja Whirlpool Corporationin kanssa kehittämiemme kodinkoneiden energialuokka on A–A ++, mikä on hyvä juttu sekä lompakkosi että ympäristön kannalta. Vinkkejä sopivien kodinkoneiden valintaan saat kodinkoneiden kuvastosta

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Hyödynnä käteviä palveluitamme.

Suunnittelemme keittiösi sinulle!

Voit varata kahden tunnin ajan ammattitaitoisen keittiömyyjämme kanssa joka auttaa sinua rakentamaan unelmiesin keittiön.

Hinta
IKEA FAMILY hinta 395 kruunua, ilman IKEA FAMILY korttia 595 Kruunua

Valmistautuminen
On hyvä mikäli jo tiedät minkä tyylisen keittiön haluat. Inspiraation löytämiseksi ehdotamme että katsot läpi keittiökuvastomme tai jonkin muun sisustuskuvaston. Valmistaudu ottamalla mukaasi mahdollisimman tarkat mitat. Mitat joita tarvitsemme on katon korkeus, ikkunoiden ja ovien paikat, vesiliitännät, ilmastointi, sähköliitännät ja katkaisijoiden paikat.

IKEAn suomenkieliset kuvastot löydät täältä >>

Varaus
Varaus tapahtuu online palvelumme kautta täältä . Palvelu on mahdollista varata maanantaista - perjantaihin seuraavina aikoina, 10-12 , 13-15 ja 16-18 (ruotsin aikoja).

Maksaminen
Kun varauksesi on hyväksytty tulet saamaan tilausvahvistuksen sähköpostitse 24 tunnin sisällä, tilausvahvistuksen voit maksaa kotisivujemme kautta kortilla www.ikea.se/betala tai tavaratalon kassalla. Kun saavut tavarataloon, tulee sinulla olla mukana tilausvahvistuksesi keittiö suunittelulle.

Keräys ja toimituspalvelu

Asiointi meillä IKEA HaaparantaTorniossa kuuluu olla inspiroivaa ja rentouttavaa. Tämän takia voi olla hyvä valinta ostaa meidän keräys ja toimituspalvelu. Autamme sinua keräämään tuotteesi sekä toimittamaan nämä toivottuun osoitteeseen. Valitse itse tavaratalossa mitä keräämme ja toimitamme puolestasi.

Kun varaat palvelun tavaratalossame saat tietää toimitusajan sekä tarkan summan mitä palvelu maksaa. Maksat tilauksesi tavaratalossa ja me hoidamme loput. Mikäli haluat että keräämme tuotteesi mutta toimitat ne kotia itse, voimme auttaa myös pelkässä keräämisessä.
Inspiroidu
Inspiraatio hukassa? Selaa IKEAn kuvastot ja löydä sinun tyyliisi sopiva keittiö.
IKEAn keittiö kuvaston löydät täältä.
Aloita suunnittelu
Tämän helppokäyttöisen suunnitteluohjelman avulla keittiön suunnittelu käy kuin leikki. Voit kokeilla erilaisia kokonaisuuksia, värejä ja paljon muuta ja katsoa, miltä ne näyttäisivät omassa keittiössäsi.
Aloita suunnittelu täältä.
Suunnittelemme keittiösi sinulle
Mikäli haluat voimme suunnitella keittiösi sinulle. Suunnittelu palvelumme hinta on 595:- (IKEA Family hinta 395:-)
Lue lisää täältä.