Palvelut

Keittiösuunnittelu
Varaa aika kahden tunnin henkilökohtaiseen keittiösuunnitteluun, hinta 595 kruunua.
Lue lisää täältä.
Keräyspalvelu
Tarvitsetko apua tuotteiden keräämisessä? Voimme auttaa sinua edullisesti, keräyspalvelumme hinta on alkaen 299 kruunua.
Lue lisää täältä.
Keräys- ja toimituspalvelu
Tarvitseko apua tuotteiden keräämisessä sekä toimituksessa? Voimme auttaa sinua edullisesti, keräys- ja poimintapalvelumme hinta on alkaen 699 kruunua.
Lue lisää täältä.
Toimituspalvelu
Tarvitsetko apua kotiinkuljetuksessa? Voimme auttaa sinua, hinta alkaen 499 kruunua.
Lue lisää täältä.
IKEA Business
IKEA Business on sinulle jolla on yritys tai yritysunelmia.
Lue lisää täältä.
Asiakaspalvelu
Suomenkielinen asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse maanantaista - perjantaihin.
Lue lisää täältä.
Ompelupalvelu
Ompelemme verhosi metrituotteistamme. Hinta alkaen 75 kruunua/verhopari, hintaan kuuluu verhojen kotiinkuljetus.
Lue lisää täältä.

Suunnittelemme keittiösi sinulle

Voit varata kahden tunnin ajan ammattitaitoisen keittiömyyjämme kanssa joka auttaa sinua rakentamaan unelmiesin keittiön.

Hinta
IKEA FAMILY hinta 395 kruunua, ilman IKEA FAMILY korttia 595 Kruunua

Valmistautuminen
On hyvä mikäli jo tiedät minkä tyylisen keittiön haluat. Inspiraation löytämiseksi ehdotamme että katsot läpi keittiökuvastomme tai jonkin muun sisustuskuvaston. Valmistaudu ottamalla mukaasi mahdollisimman tarkat mitat. Mitat joita tarvitsemme on katon korkeus, ikkunoiden ja ovien paikat, vesiliitännät, ilmastointi, sähköliitännät ja katkaisijoiden paikat.

Varaus
Varaus tapahtuu online palvelumme kautta täältä . Palvelu on mahdollista varata maanantaista - perjantaihin seuraavina aikoina, 10-12 , 13-15 ja 16-18 (ruotsin aikoja).

Maksaminen
Kun varauksesi on hyväksytty tulet saamaan tilausvahvistuksen sähköpostitse 24 tunnin sisällä, tilausvahvistuksen voit maksaa kotisivujemme kautta kortilla www.ikea.se/betala tai tavaratalon kassalla. Kun saavut tavarataloon, tulee sinulla olla mukana tilausvahvistuksesi keittiö suunittelulle.

Keräyspalvelu

Keräyspalvelumme tekee asioinistanne meillä entistä helpompaa. Sillä aikaa kun keräämme tuotteesi voit ottaa rauhassa, esimerkiksi käydä syömässä jotain maukasta ravintolassamme.

Nopeaa ja helppoa
Tilaa palvelu tavaratalossamme, voit valita tuotteita koko valikoimastamme. Varaudumme että tietyt tuotteet voivat olla loppu keräys hetkellä.

Hintaluokat
Keräyspalvelu 400kg asti, 299 kruunua
Keräyspalvelu yli 400kg, 599 kruunua

Palvelun voi myös liittää kotikuljetuksen, lue lisää alta tai ota yhteyttä henkilökuntaamme.

Keräys ja toimituspalvelu

Asiointi meillä IKEA HaaparantaTorniossa kuuluu olla inspiroivaa ja rentouttavaa. Tämän takia voi olla hyvä valinta ostaa meidän keräys ja toimituspalvelu. Autamme sinua keräämään tuotteesi sekä toimittamaan nämä toivottuun osoitteeseen. Valitse itse tavaratalossa mitä keräämme ja toimitamme puolestasi.

Kun varaat palvelun tavaratalossame saat tietää toimitusajan sekä tarkan summan mitä palvelu maksaa. Maksat tilauksesi tavaratalossa ja me hoidamme loput. Mikäli haluat että keräämme tuotteesi mutta toimitat ne kotia itse, voimme auttaa myös pelkässä keräämisessä.

Toimituspalvelu

Kotiin kuljetus IKEA HaaparantaTorniosta. Keräät tuotteesi itse, maksat tuotteet kassalla ja tämän jälkeen jätät tuotteet vaihto ja palautus osastolle.

Mitä kotiinkuljetus maksaa?
Kirjoita postinumerosi alla olevaan ruutuun niin laskemme kuljetus kustannuksesi:(*)Asiakaspalvelu

Me IKEAssa vastaamme mielellään kysymyksiisi. Suomenkielinen asiakaspalvelumme palvelee teitä maanantaista - perjantaihin 13 - 17:45 ruotsin aikaa. Muina aikoina voit jättää nimesi sekä puhelinnumerosi automaattiseen vastaajaan niin soitamme sinulle takaisin. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta +46 775 700 700.