Ajankohtaista

Nyt voit surffata ilmaiseksi tavaratalossa!

Käytä meidän ilmaista IKEA sovellusta älypuhelimellasi. Tämän avulla voit tehdä ostoslistoja, täältä näet myös mistä tuote löytyy ja voit myös nähdä enemmän informaatiota tuotteesta.

Tämän lisäksi voit myös ottaa rennosti mukavassa nojatuolissa ja surffata.

Tervetuloa IKEA HaparandaTornioon!

Kiitos kaikille asiakkailemme

Haluamme kiittä kaikkia asiakkaitamme ja henkilökuntaa jotka ovat auttaneet pehmolelukampanjian yhteydessä. Marras ja joulukuun aikana IKEA Foundation lahjoitti 88 miljoonaa kruunua jotka menevät suoraan UNICHEFille ja Pelastakaa lapset yhdistykselle. Tänä aikana tavaratalossamme oli kampanjia joka perustui siihen että jokaisesta ostamastasi pehmolelusta tai lastenkirjasta, lahjoitimme 10kr hyväntekeväisyyteen. Tavaratalossamme oli myös mahdollista lahjoittaa ostamansa pehmolelun Sunderbyn sairaalalle. Maanantaina 10 päivä helmikuuta 479 pehmolelua sai uuden kodin Mari Gustafssonin luovuttaessa pehmolelut Sunderbyn sairaaralle. Sairaala tulee jakamaan pehmoleluja sairaalassa oleville sairaille lapsille.

IKEA FAMILY

IKEA FAMILY on kodista ja kodinsisustuksesta kiinnostuneille tarkoitettu palvelu. IKEA FAMILY -jäsenille koti on osa heidän persoonallisuuttaan.

Tavallaan IKEA FAMILY on myös oma yhteisö IKEA-faneille. Jäsenemme kunnioittavat päämääräämme, jonka mukaan haluamme saattaa edulliset ja toimivat, hyvin suunnitellut kodinsisustustuotteet kaikkien ulottuville. Jos siis olet IKEA-fani, pidät takuulla myös IKEA FAMILY -asiakasohjelmastamme, sillä jäsenenä saat entistä enemmän irti IKEA-maailmasta.

IKEA FAMILY -jäsenenä saat rahanarvoisia etuja. Tarjoamme jäsenille vaihtuvia tuotetarjouksia ja IKEA FAMILY -malliston tuotteet jäsenhintaan.

Tiedämme, että sisustat ja laitat kotia mielelläsi, joten järjestämme tavarataloissamme erikoistapahtumia. Erikoistapahtumat ovat luentoja tai työpajoja, joissa omat kodinsisustuksen asiantuntijamme kertovat kodinsisustuksen uusimmista tuulista.

IKEA FAMILY -jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, ja liittyminen on maksutonta. Voit hyödyntää kaikkia tarjoamiamme jäsenetuja heti liittymisen jälkeen, joten liity nyt IKEA FAMILY -nettisivuilla tai lähimmässä IKEA-tavaratalossa. Kun saat jäsenkorttisi, muistathan näyttää sen joka kerta asioidessasi IKEA-tavaratalossa, niin saat jatkossakin tietoa viimeisimmistä tarjouksista ja tapahtumista.