Ajankohtaista

Nyt voit surffata ilmaiseksi tavaratalossamme!

Käytä meidän ilmaista IKEA sovellusta älypuhelimellasi. Tämän avulla voit tehdä ostoslistoja, täältä näet myös mistä tuote löytyy ja voit myös nähdä enemmän informaatiota tuotteesta.

Tämän lisäksi voit myös ottaa rennosti mukavassa nojatuolissa ja surffata.

Tervetuloa IKEA HaparandaTornioon!

IKEA FAMILY

IKEA FAMILY on paljon enemmän kuin pelkkä oranssi kortti. Se on yhteisö ihmisille, jotka kunnioittavat päämääräämme, jonka mukaan haluamme saattaa edulliset ja toimivat, hyvin suunnitellut kodinsisustustuotteet kaikkien ulottuville. Se on myös keino säästää rahaa ja pääsylippu kiinnostaviin tapahtumiin. Ja, tärkeimpänä kaikesta, se on meidän tapamme kiittää sinua.

Jos olet IKEA-fani, pidät takuulla myös IKEA FAMILY -asiakasohjelmasta, sillä jäsenenä saat entistä enemmän irti IKEA-maailmasta. IKEA FAMILY -jäsenenä saat rahanarvoisia etuja. Tarjoamme vaihtuvia tuotetarjouksia ja IKEA FAMILY -malliston tuotteet jäsenhintaan. Tiedämme, että sisustat ja laitat kotia mielelläsi, joten järjestämme tavarataloissamme erikoistapahtumia. Erikoistapahtumat ovat luentoja tai työpajoja, joissa omat kodinsisustuksen asiantuntijamme kertovat kodinsisustuksen uusimmista tuulista.

IKEA FAMILY -jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, ja liittyminen on maksutonta. Voit hyödyntää kaikkia tarjoamiamme jäsenetuja heti liittymisen jälkeen, joten liity jäseneksi IKEA FAMILY -nettisivuilla tai lähimmässä IKEA-tavaratalossa. Kun saat jäsenkorttisi, muistathan näyttää sen aina asioidessasi IKEA-tavaratalossa. Sillä tavoin saat jatkossakin tietoa viimeisimmistä tarjouksista ja tapahtumista.