Product Recycling Fund
The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a responsible manner.

IKEA Villesse | Informacije o prodajnom centru

Od 1. rujna imat ćeš jedan sat vremena više za svoju inspiraciju!
Od 1. rujna 2014. robna kuća IKEA Villesse imat će novo radno vrijeme: ponedeljak - petak: 10 - 20 i subota - nedjelja: 10 - 21. Tako ćeš imati više vremena za kupovinu u robnoj kući ili za ukusnu večeru u našem Restoranu.
Besplatan Wi-Fi u robnoj kući IKEA Villesse
Besplatan Wi-Fi
Besplatan Wi-Fi u robnoj kući IKEA Villesse
U robnoj kući IKEA Villesse očekuje te jedna novost više: mogučnost bezžičnog interneta. Možeš se spojiti* besplatno i tako još poboljšati svoje iskustvo u robnoj kući IKEA Villesse.

Članovi IKEA FAMILY može se spojiti za 2 sata, a nečlanovi može se spojiti za 15 minuta.

Još nisi član IKEA FAMILY? Postani odmah jer je besplatno!

*Za prijavu moraš unijeti svoje ime, broj telefona in broj kartice IKEA FAMILY. U sljedećem koraku dobit ćeš poruku sa svojim korisničkim imenom i lozinkom za prijavu na bezžični internet.

Poklon kartica
Dođi i posjeti nas!
Jesi li dobio poklon karticu IKEA?
Dođi u robnu kuću IKEA Villesse gdje ćeš pronaći mnoge ponude koje ne smiješ propustiti.

Jesi li član IKEA FAMILY?
Pogodnosti za članove nikada ne prestaju!
Otkrij sve detalje s posjetom Internet stranice
IKEA FAMILY
IKEA FAMILY
Što je IKEA FAMILY?
Tvoja besplatna kartica – ulaznica u svijet pogodnosti.

- Posebne ponude proizvoda i usluga svakoga mjeseca
u robnoj kući.
- Snižene cijene proizvoda iz IKEA FAMILY asortimana.
- Posebne ponude u Restoranu i Švedskoj trgovini hrane.
- Imaš 180 dana umjesto 90 za povrat kupljenoga proizvoda ako ne budeš s njime zadovoljan.
- Community i newsletter.
- Seminari o uređenju doma, događanja i aktivnosti u
Prodajnom prostoru.
- Ekskluzivni ugovori s našim partnerima.
- Besplatna švedska kava svakoga dana.

Možeš se prijaviti izravno online ili osobno u robnoj kući na našim punktovima. Ne zaboravi provući karticu na blagajni kako bi iskoristio prednosti koje ti nudimo!

IKEA BUSINESS
IKEA BUSINESS
Ova kartica namijenjena je vlasnicima malih tvrtki i slobodnim profesijama.
U robnoj kući, u Izložbenom prostoru, na raspolaganju su ti savjetnici za uređenje interijera koji su osposobljeni i stručni pružiti ti sve informacije i zadovoljiti tvoje potrebe. Ova ti usluga stoji na raspolaganju tijekom kupovanja sve do konačne isporuke robe.
Prijava je jednostavna i potpuno besplatna. Dovoljno je prijaviti se online te unijeti podatke u obrazac čime odmah postaješ nositelj kartice koju možeš koristiti u bilo kojoj robnoj kući IKEA u Italiji i vrata u svijet personaliziranih usluga su ti otvorena:
- informacije i individualno savjetovanje
- predračuni i narudžbe faksom ili elektronskom poštom
- pripremanje robe
- post-prodajne usluge.

IKEA BUSINESS
SERVIZI
USLUGE
Kako kupovati u robnoj kući IKEA
Prvo Ulaz: Na ulazu u robnu kuću IKEA uzmi katalog, olovku, metar i papir za popis artikala.

Småland: Čim uđeš naći ćeš se ispred čarobne šume Smålanda, prostora za igru u kojemu naše osoblje pazi na djecu. Dok se ona zabavljaju, možeš mirno nastaviti razgledavati robnu kuću.

Izložbeni prostor: Sada se popni na prvi kat. Tu ćeš naći ideje i priliku da slobodno odabereš namještaj koji će najbolje odgovarati tvojim potrebama, bilježeći šifre proizvoda na papir za popis artikala koji te zanimaju.

Restoran: Želiš se na trenutak opustiti? Dođi u Restoran s preko 400 sjedećih mjesta i brojnim ukusnim talijanskim i švedskim specijalitetima. Ako želiš popiti kavu ili nešto prezalogajiti možeš posjetiti naš coffee bar.

Prodajni prostor: Na prizemlju vas očekuje Prodajni prostor s proizvodima za uređenje stana, stilskim dodacima, tkaninama, svjetiljkama i originalnim idejama za cijelu kuću. Možeš ih staviti u kolica koja ćeš naći čim se spustiš niz stepenice.

Odjel samoposluživanja: U odjelu samoposluživanja proizvodi se uzimaju izravno s police. Mnogi su proizvodi zapakirani u praktične plosnate pakete kako bi ih u kolicima mogao lako dovesti do blagajne.

Švedska trgovina hrane: Nakon blagajni očekuju te Bistro i Švedska trgovina hrane, u kojima ćeš naći nordijske poslastice: losos, votku i kekse od đumbira kojima možeš obradovati svoje ukućane.

Izlaz: Sada kupljene proizvode možeš staviti u auto. Ako ti je draže sve to prepustiti nama, te se obrati Službi za potrošače.

Prijevoz i montaža (u robnoj kući ćeš dobiti informacije o cijenama i uslugama).

Ako se predomisliš u vezi kupljenih proizvoda, imaš 30 dana za njihov povrat. Dovoljno je sačuvati račun i originalnu ambalažu. Robu možeš zamijeniti ili zatražiti da ti se novac u cijelosti refundira.
Pripremi svoj posjet robnoj kući
9 najčešćih pitanja
Imaš pitanje? Pročitaj sljedećih najčešćih 9 pitanja koja će ti olakšati posjet robnoj kući IKEA Villesse.

1_Gdje je WC?
WC se nalazi na tri različita mjesta u robnoj kući: na ulazu, u Restoranu i pored odjela Zeleni kutak (Angolo verde).

2_Gdje je restoran/coffee bar?
U našoj robnoj kući imamo više punktova gdje možeš jesti i okusiti kako švedske tako i domaće specijalitete. Na prvom katu, na izlazu iz Izložbenog prostora, čekaju te Restoran i Coffee bar. Na izlazu i nakon blagajni čekaju te Bistro i Švedska trgovina hrane.

3_Ima li bankomat?
Bankomat se nalazi pored info pulta, na ulazu u robnu kuću.

4_Gdje mogu napraviti Family Card?
IKEA FAMILY kartica je besplatna, a možeš je zatražiti popunjavanjem obrazaca na više punktova u robnoj kući IKEA: na ulazu, u IKEA FAMILY trgovini, pored blagajni na pultu Financijsko-kreditne usluge (Finanziamenti). Klijenti s prebivalištem u inozemstvu se mogu učlaniti na punktu FAMILY te na pultu Finanziamenti. Prijavi se on-line

5_Gdje mogu vratiti kupljenu robu?
Obrati se Službi za potrošače. Ako se predomisliš dođi k nama u roku od 90 dana s računom i kupljenom robom u originalnoj ambalaži. Ova mogućnost vraćanja kupljenje robe važi za sve proizvode osim za one u prigodnoj akcijskoj ponudi, biljke, metražni tekstil i proizvode po mjeri.

6_Gdje su blagajne?
Blagajne se nalaze na izlazu, nakon Odjela samoposluživanja (Self Service mobili), gdje preuzimaš svoj namještaj.

7_Gdje su kolica?
Kolica ćeš naći u robnoj kući.

Tijekom svoga posjeta Izložbenom prostoru (gornji kat) možeš koristiti žuta kolica sa žutom torbom. Kolica s košarom ti stoje na raspolaganju na donjem katu, na početku odjela Dodaci za uređenje stana (Complementi d'arredo). Ravna kolica se nalaze na početku Odjela samoposluživanja.

8_Gdje se nalazi Služba za potrošače (Servizio clienti)?
Služba za potrošače se nalazi desno od ulaza u robnu kuću, nakon blagajni.

9_Gdje mogu pronaći katalog?
IKEA katalog, koji možeš ponijeti kući, nalazi se kod Službe za potrošače. U samoj se robnoj kući možeš poslužiti IKEA katalogom sa žutim koricama koji će ti pomoći prilikom kupovine.


ČESTA PITANJA
IKEA OKOLIŠ
OKOLIŠ
STALNA OBAVEZA
Mali koraci prema ekološki prihvatljivijoj robnoj kući IKEA.

Već godinama dajemo svoj doprinos povećanju svijesti o brizi za okoliš, za resurse naše planete kao i za ljude. Svjesni smo činjenice da smo ponekad i sami dio problema, zbog čega se jako trudimo postati dijelom rješenja. To postižemo razmatranjem prednosti i nedostataka i neprestanim promjenama i poboljšanjima. Našim aktivnostima na raznim područjima postižemo zamjetne rezultate. S poslom smo već započeli i nastavljamo bez predaha.