IKEA Uppsala

Aktiviteter

aktuellt på ikea uppsala Aktiviteter

#IKEAUppsala❤mat Tävla med oss!

T.o.m den 31 sep har du chansen att vinna  husgeråd & mat (bla. från vår nya serie VARDAGEN) till ett värde av 4000 kr!

Hashtagga din bästa matupplevelse med IKEA #IKEAUppsala❤mat så är du med och tävlar.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m 31 september. Vinnare väljs ut av vår lokal marknad-avdelning och meddelas via mail.

 

Nyfiken på IKEA? Kom och fika med oss!

Är du nyfiken på hur det är att jobba på IKEA? Är du intresserad av att söka ett jobb men är lite osäker på hur du gör? Eller vill du kanske veta lite om IKEA och hur företaget grundades?
Då är du varmt välkommen tills oss, så ska vi besvara dina frågor!

Följande datum kommer vi att hålla en presentation om IKEA, berätta vad vi har för typ av tjänster hos oss och vilka lediga tjänster du kan söka just nu. Vi kommer även att berätta och visa hur du går tillväga för att faktiskt söka våra tjänster. Självklart avslutar vi med en fika där medarbetare från IKEA finns på plats för att besvara era frågor!

Alla lediga tjänster publiceras på vår hemsida så gå gärna in och kika på ikea.se/jobb med jämna mellanrum för att hitta din nästa utmaning!

Observera att detta inte är en anställningsintervju och vi tar inte emot CV:n under dessa event. Detta är ett tillfälle där du har chans att lära dig mer om IKEA som företag, hur du söker jobb hos oss och vart du skickar in ditt CV.

Välkommen till oss och vår träff i IKEA Uppsalas restaurang klockan 15.00 följande datum:
9 september
11 november
13 januari
3 mars
12 maj

Välkommen till FIKA med IKEA!

Uppdatera dina uppgifter här!

I våra IKEA FAMILY nyhetsbrev bjuder vi in dig till heminredningsseminarier, tävlingar och förhandsvisningar av nya kollektioner. Du får även reda på erbjudanden före alla andra. Uppdatera din e-mailadress redan idag så får du ut ännu mer av IKEA.

> Klicka här!

Priserna gäller endast på IKEA Uppsala.